Despre noi

Susținem soluțiile ingenioase și dezvoltăm afaceri de succes!
Echipa noastră este orientată către rezultate palpabile, tocmai de aceea îți oferă strategii pe termen lung. Ne mândrim cu viziuni moderne, pe care le adaptăm în funcție de caracteristicile fiecărui client.
În ceea ce privește gama de servicii la noi vei avea parte de variante diversificate, de la programare web până la copywriting.
Suntem profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, dar nu ne oprim din a învăța lucruri noi. Deținem numeroase experiențe și certificări în domeniu, ceea ce ne ajută să rezolvăm cu succes chiar și cele mai complexe proiecte.

În cei 12 ani de experiență ne-am ghidat după un set bine definit de principii și valori, ceea ce ne-a ajutat să excelăm de fiecare dată.

Pe noi ne definește:
- Responsabilitatea
- Profesionalismul
- Transparența
- Calitatea
- Creativitatea

Misiunea noastră este de a oferi fiecărui client o experiență complexă și rezultate imediate, indiferent de situație.
De-a lungul timpului am reușit să ducem la bun sfârșit numeroase proiecte în mediul digital, ceea ce ne-a ajutat să definitivăm succesul.

De ce să ne alegi pe noi?

Piața a devenit din ce în ce mai diversificată în ultima perioadă. Însă, noi rămânem la fel de autentici și prietenoși. Colaborarea cu noi te va marca pozitiv atât din punct de vedere profesional, dar și personal.
Performanța este obiectivul nostru final, indiferent de ce obiective întâlnim pe drum.

Cum a început totul?

2010

La început, nu știam exact unde ne îndreptăm, însă ne doream cu orice preț să transformăm hobby-ul nostru într-o carieră de succes.
Am început prin a combina pasiunea cu disciplina și organizarea. Am participat la cursuri de formare, am studiat piața și am testat tot felul de tehnici și modalități de lucru.
Ne doream să asimilăm cât mai multe și să depășim barierele impuse de competitori. Tocmai de aceea, puneam suflet în fiecare proiect, tocmai pentru că reprezenta o nouă oportunitate de evoluție.

2011 - Noi servicii

Un an mai târziu dezvoltăm prima soluție de eCommerce, custom, pregătită și croită fix pe nevoile afacerilor din Romania.
Tot în 2011, am introdus servicii de promovare prin Google Ads și Youtube.

2012 - Ne lansăm internațional

În 2012 am început să ne promovăm în SUA și Canada, a fost anul în care am descoperit noi provocări și am intrat în contact cu piața internatională.
Doi ani mai târziu, în 2014 am intrat pe piața din Uk, Germania și ne-am consolidat relația în Canada semnând contracte cu noi parteneri.

2014-2021 - o perioadă cu multe incercări

Mediul digital a suferit schimbări radicale de la an la an. Indiferent că era vorba de elemente grafice sau mecanisme de implementare a etapelor de promovare online, lucrurile arătau complet diferit.
Însă, secretul succesului este capacitatea de a te adapta oricărei situații, indiferent de gradul de dificultate pe care îl presupune o asemenea decizie.
Am fost atenți, așadar, la noile tendințe care apăreau pe zi ce trece în mediul online pentru a le oferi clienților noștri soluții personalizate.
Am reușit să ajungem la peste 200 de proiecte finalizate, însă în 2022 ne propunem să ajungem la performanțe și mai mărețe.

2022 - ne-am propus să depășim orice limite

În 2022 ne-am propus să ne dublăm numărul de clienți, să aducem îmbunătățiri proiectelor vechi și să ne mărim echipa.
Suntem ferm convinși că vom reusi să ne atingem obiectivele, cu perseverență și seriozitate.

Te așteptăm să ne fii partener în incursiunea prin mediul online.

Echipa noastră

Echipa noastră nu este mare, dar suntem pregătiți să facem față oricărei provocări.

Andrei

Client manager

Raluca

Head of Marketing & PPC Specialist

Cosmin

Head of Design department